Over Brasa

Wim Deputter

Wim Deputter, wonende in Leuven en een expert in vechtsport, heeft bijna twee decennia ervaring op het veld. Met bijna 650 wedstrijden op zijn naam, heeft hij er 533 gewonnen, een indrukwekkend succespercentage van 84%. Een voormalig MMA-competitor en ongeslagen nationaal kampioen sinds 2006, wijdt hij zich nu aan No-Gi Grappling en Braziliaans Jiu-Jitsu.

Onder zijn prestaties valt de gouden medaille in de categorie onder de 77 kilogram op het Wereldkampioenschap Jiu-Jitsu in 2014 in Parijs. Een jaar later behaalde hij zilver in dezelfde categorie en discipline, en won ook twee Europese titels in Braziliaans Jiu-Jitsu. In 2017 verdiende hij zilver op de Wereldspelen in Wrocław, Polen. Momenteel is hij de regerend nationaal kampioen Jiu-Jitsu en heeft hij ook uitgeblonken op het Internationaal Veluwe Open Jiu-Jitsu Kampioenschap in de masterscategorie tot 82,3 kilogram.

Met twee decennia ervaring fungeert Wim als hoofdcoach van Brasa Belgium – Brazilian Jiu-Jitsu Academy. Voor meer informatie over Wim: wimdeputter.com

De zaal

Welkom in onze BJJ sportschool, waar we eersteklas faciliteiten bieden om je trainingservaring zo comfortabel en handig mogelijk te maken. Onze sportschool is voorzien van schone douches en kleedkamers, zodat je kunt opfrissen na je trainingssessies. We bieden ook veilige kluisjes om je spullen op te bergen tijdens het trainen. Naast onze BJJ-lessen hebben we een fitnessruimte waar je kunt werken aan kracht- en conditieoefeningen om je prestaties op de mat te verbeteren. Kom bij ons trainen en ervaar de ultieme trainingsomgeving voor Braziliaanse jiu jitsu.

Een Geweldige Gemeenschap


Bij Brasa Belgium geloven we dat Braziliaanse Jiu Jitsu voor iedereen toegankelijk is. Deze eeuwenoude vechtsport heeft iets te bieden voor mensen van alle leeftijden, culturen en achtergronden. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende en meeslepende sport, een manier om je zelfvertrouwen en gezondheid te vergroten, of gewoon een ondersteunende en leuke gemeenschap, Braziliaanse Jiu Jitsu heeft voor elk wat wils. We nodigen je uit om je bij ons op de mat te voegen en de vele voordelen van deze fantastische vechtkunst te ontdekken. De reis zal niet gemakkelijk zijn, maar het zal de moeite waard zijn. Kom trainen bij ons bij Brasa Jiu Jitsu en laten we samen de kracht van Braziliaanse Jiu Jitsu ontdekken.

Het Brasa Brazilian Jiu Jitsu Team


Hoewel Wim de voornaamste instructeur is van onze Belgische club, zijn we trots deel uit te maken van het uitgebreide Brasa Brazilian Jiu Jitsu Team, een gerenommeerde organisatie met vestigingen over de hele wereld. Deze wereldwijde gemeenschap van beoefenaars stelt ons in staat om verbonden te blijven en kennis en technieken met elkaar te delen. We zijn dankbaar om deel uit te maken van een ondersteunend en toegewijd team van Brazilian Jiu Jitsu enthousiastelingen.